Implementarea Proiectului Eficienta Energetica in Republica Moldova

Unitatea consolidata pentru implementarea și monitorizarea proiectelor in domeniul energeticii (UCIPE) va saluta respectuos și va comunica urmatoarele:
UCIPE este responsablla pentru implementarea Proiectului Eficienta Energetica in Republica Moldova (‘in continuare Proiect), саrе are са scop imbunatatirea eficientei energetice in cladirile publice detinute de autoritățile publice centrale și locale. Astfel, va informam despre necesitatea comunicarii informatiilor de mediu și sociale publicului interesat, identificat in baza listei de verificare а aspectelor de mediu și sociale in faza de pre-constructie а Proiectului.
În vederea asigurarii transparentei și informarii publicului interesat despre activiățile planificate privind reabllitarea energetica а cladirilor publice (Faza 1) la etapa de proiectare, solicitam respectuos sprijinul d-voastra pentru publicarea documentului atașat la aceasta scrisoare. De asemenea, solicitam sprijinul d-voastra in organizarea consultarilor publice in incinta Institutului de Cardiologie impreuna cu reprezentantii UCIPE in data de 28 mai 2024 la ora 11.00.
Vă rugam sa invitati la acest eveniment persoanele responsablle din cadrul institutiei medicale, precum și alte раărți interesate.

MEEP IInstitutul de Cardiologie Consultari publice
Anexă: Proiect Lista de verificare PMMS specific pentru Institutul de Cardiologie Mai 2024

© IMSP Institutul de Cardiologie